Imponerte Kronprinsen med låvefest

Akrobatiske stunt, egne låter og en musikalsk tidsreise fra 1962 til i dag markerte Låvens 50-årsjubileum.

DEL

PRINSDAL: Selveste H.K.H. Kronprins Haakon og ordfører Fabian Stang var invitert til jubileumsforestillingen torsdag. Utenfor skapte barnehagebarna 17. mai-stemning da kronprinsen ankom.Ved Låven ble de celebre følget tatt imot og geleidet inn i diskoteket til en intim forestilling.

 

Respekt

Forestillingen begynte med Elvis Presleys «In the Ghetto» og fortsatte med innslag fra Fame, Grease, Dirty Dancing og In the Navy.

SE STORT BILDEGALLERI FRA KRONPRINSBESØKET OG FORESTILLINGEN

Ungdommen imponerte med egenskrevet rap, dans, spektakulære og luftige akrobatiske stunts, en sjarmerende og munnrapp konferansier (Mathias) og en ung DJ-spire (Marcus).

På 1980 90-tallet kom det innslag fra Michael Jackson og Aquas Barbie Girl og de fikk vist fram innslag fra revyen «Respekt» som fikk bydelens kulturpris i fjor.

Sangen om Låven

Forestillingen ble avsluttet med en sang om Låven og hvor mye den betyr for den oppvoksende generasjonen. Her kom hele besetningen inn på scenen og delte ut roser til publikum.

Gaver og skryt

Når man har bursdag vanker det gjerne gaver og byråden for eldre og sosiale tjenester, hvor ungdomsklubber noe kryptisk sorterer under, hadde sendt to telys og en sjekk på 10.000 kroner.

– Et av lysene er for de femti årene som har gått, det andre er for de neste 50 årene, sa byrådens utsendte.

Det haglet med ros til ungdommene og de ansatte.


– Jeg håper det er mange mange flere som får sett dette. Det var skikkelig bra, jeg er kjempeimponert, alt fra beats, lys, lyd, rapping, dans, alt sammen. Kjempeimponerende, sa H.K.H. Kronprins Haakon i en spontan tale etter forestillingens slutt.

– Som BU-leder i Oslos kuleste bydel er jeg veldig stolt i dag, sa Shahbaz Tariq (Ap).

– Dette var kjempeflott. Ungdom får brukt sin kreative kraft på positive ting og det er flott og viktig, sa ordfører Fabian Stang.

– De var så flinke og det var en stor opplevelse. Ungdomsklubbene betyr mye når de er så veldrevet som her, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.
 

Artikkeltags